Blog

Bent u al klaar met de voorbereidingen voor uw kerst- of nieuwjaarsevenement?

nieuwjaar kerstfeest receptie animatie entertainment goochelaar

Hebt u ook gedacht aan de juiste animatie voor uw klanten of personeel? U bent nog nét op tijd. Bart Nijs entertaint kleine en grote groepen van 30 tot 1000 mensen op uw evenement. Een receptie? Dan is strolling magic en mindreading de ideale formule. Magie onder de neus van uw gasten en tussendoor leest hij ook nog eens hun gedachten en stuurt hun beslissingen.

Of hebt u liever een special act van 10 tot 20 minuten waarbij u uw bedrijfsdoelen voor het komende jaar in de verf wilt zetten, of gewoon een leuk tussendoortje wilt voor uw evenement: ook dat is mogelijk. Steeds op maat en in overleg.

Contacteer ons voor het te laat is!

Een dikke dankuwel!

Ben jij de volgende?

Onder meer deze bedrijven en organisaties hebben mij de afgelopen jaren ingezet om hun personeel en/of hun klanten te bedanken, te entertainen en te motiveren.
Bedankt aan al deze bedrijven voor hun vertrouwen! Het is een eer om voor jullie te mogen werken. En ook voor mij zijn veel van deze optredens onvergetelijk.

Mentalist in de pop-up bar van Hendrick's Gin

Hendrick's Gin Chambers of the Curious met mentalist Bart Nijs

Tussen 21/10 en 3/12 kun je mij enkele keren aan het werk zien in Tour en Taxis. Op mijn facebookpagina vind je een paar foto's. De pop-up bar van Hendrick's Gin is een belevenis. Ik citeer van hun website:

Wees welkom en laat uw brein een uniek experiment ondergaan dat uw nieuwsgierigheid en creativiteit zal stimuleren. Reserveer nu uw plaatsen voor deze transformerende reis door uw hersenen…

Pagina's