Goochelaar

Goochelaar Bartelli brengt animatie voor volwassen en ook kinderanimatie op een semi-ernstige, maar uiteindelijk toch komische manier. Met een show die iedereen aanspreekt op een unieke manier. Verschillende variaties zijn mogelijkVoor huwelijksfeest, receptie, jubileum, opendeurdag, personeelsfeest, communie, straatanimatie,...

Kindergoochelaar Bartelli is gespecialiseerd in kinderanimatie. Zijn kindershows zijn steeds op maat van zijn jonge publiek. Kindergoochelen is een vak op zich en vergis u niet: kinderanimatie is vaak moeilijker dan goochelen voor volwassenen. Bartelli goochelt voor de kinderen op hun verjaardag of communiefeest op een verantwoorde manier. Hij goochelt niet met echte dieren en spreekt de kinderen aan op hun niveau.
Voor de kinderen is Bartelli een klunzige kindergoochelaar die hun hulp meer dan nodig heeft. Dankzij hun assistentie en toverkracht eindigt deze kindershow met juichende kinderen. Dit is niet zomaar een kindershow, maar eerder een echte familieshow die ook de volwassenen telkens opnieuw weet te boeien. Ook te combineren metballonplooien. Een aanrader voor ELK kinderfeest.

Tafelgoochelaar Bart brengt de goochelkunst onder de neus van zijn publiek. Hij goochelt met alledaagse voorwerpen en vaak gebeurt de magie in de handen van de mensen zelf. Een topper op recepties, in restaurants, opendeurdagen, op bedrijfsevents, beurzen, personeelsfeest en zelfs op straat. Maar even goed ook in privékring. Ook mogelijk met een duopresentatie samen met een collega.
Tafelgoochelen is per definitie Close-up goochelen. Maar er is niet altijd een tafel voor nodig. Dit kan in alle omstandigheden.

Goochelaar voor volwassenen Bart is een rasentertainer. Niet alleen als tafelgoochelaar maar ook in een goochelshow voor een pubiek van elk formaat. Wat dacht u van een goochelaar op een vrijgezellenfeest? Of iets later op het huwelijksfeest. Geef uw evenement dat unieke extraatje. Ook uw verjaardag kan extra leuk worden op deze manier. Mysterie en comedy zijn de sleutelwoorden. De nadruk ligt op het entertainment. Perfecte animatie voor uw personeelsfeest, beurs of bedrijfsevent.