Goochelaar op communie

goochelaar Bartelli op communie

Wij hebben een speciaal programma voor communies en lentefeesten. Een échte familieshow. Een goochelaar op een communiefeest is leuk, een goochelshow van Bart Nijs is nog veel leuker.

Op een communiefeest verzorg ik animatie voor zowel de kinderen als de volwassenen. Wat ik breng is een interactieve goochelshow van ongeveer 50 minuten waarbij iedereen actief betrokken wordt. De nadruk ligt op entertainment, maar natuurlijk met een mysterieus tintje. Uiteraard zijn de effecten ook aangepast aan de leeftijd van de kinderen maar even goed interessant voor de volwassenen. De kinderen die me helpen krijgen een echt diploma en de volwassen krijgen een heel leuke ervaring cadeau. Het is belangrijk om in het achterhoofd te houden dat een communiefeest een familiefeest is en niet echt een kinderfeest.

De inhoud van mijn optreden is ook voor mij altijd een verrassing omdat die gebaseerd is op de reacties van het publiek. Ik weet waarmee ik begin en waarmee ik eindig, maar wat ertussen zit kan heel erg variëren.

En dit is altijd de topper van het programma: een unieke hilarische quiz waarbij de communicant de volwassenen verslaat.

Deze goochelshow is uiteraard ook geschikt voor andere familiefeesten waarbij zoewel kinderen als volwassenen aanwezig zijn.

Wil je graag meer weten over de voorwaarden en mogelijkheden?