Trouwfeest - Huwelijk - Jubileum - Receptie

goochelaar Bart Nijs close-up op huwlijksfeest en jubileum

Een goochelaar op de receptie voor onder andere uw trouwfeest houdt de sfeer erin. Als organisator of als pas getrouwd koppel kunt u niet overal tegelijk zijn. Zorg daarom voor gepaste animatie.

Op recepties is 'strolling magic' erg populair. De goochelaar begeeft zich onder uw gasten en laat hen kennis maken met goocheltrucs onder hun neus. De "oooh's" en de "aaah's" gevolgd door applaus maakt de andere gasten nieuwsgierig en iedereen zal willen zien wat er te beleven valt.

Bartelli goochelt met voorwerpen die hij ter plaatse vindt, of met andere alledaagse voorwerpen. Af en toe leest hij de gedachten van één van uw gasten. Voor de kinderen is het mogelijk om tussendoor een ballonnetje te plooien.

Combinaties met een andere vorm op een huwelijksfeest zijn uiteraard ook mogelijk. Zo is een op zich staande goochelact of een mysterieuze mentalismeshow ook altijd heel leuk. Een goochelaar is op trouwfeesten steeds populairder aan het worden. Dus wees er op tijd bij als u een populaire trouwdatum kiest.

Wil je graag meer weten over de voorwaarden en mogelijkheden?