Kinderanimatie

Voor veel kinderen is Bartelli (Bart Nijs) de eerste goochelaar die ze live zien. En vaak is een show van Bartelli voor kinderen een emotioneel moment omdat zij de ster zijn van de show. Dankzij zijn jarenlange ervaring weet hij perfect wat kinderen willen zien en vooral willen ervaren.
Een goochelshow is bij Bartelli geen toneeltje waar de kinderen moeten naar kijken, maar een belevenis! Van begin tot eind neemt hij hen mee op een reis door een wondere wereld van onmogelijkheden die plots wel mogelijk blijken. Hij tovert de ruimte om in een toverbelevingstheater waar de kinderen middenin zitten. Een show van Bartelli vergeten de kinderen nooit meer.

Myri is veel meer dan alleen maar de assistente van Bartelli. Als ballonartiest en schminkster staat ze stevig op eigen benen. Opgeleid door de grootste namen in de ballonnen- en grimewereld maakt ze meer dan de standaard hondjes en zwaardjes. Myri maakt echte kunstwerkjes met ballonnen en ze is daarenboven interactief met de kinderen bezig. Geen moment van verveling. En als face painter tovert ze de kinderen om in de mooiste of net de allerlelijkste wezens.

Schminken, grime Myri. Verschillende foto's
Alle, Corporate, Face painting / Grime, Familie, Kids, Open deur, Verjaardag, Volwassenen
Goochelaar Bart Nijs alias Bartelli verjaardag
Alle, Familie, Goochelen / Magic, Kids, Verjaardag
Ballonnenworkshop door Bart Nijs
Alle, Ballonnen, Corporate, Familie, Kids, Open deur
goochelaar Bartelli op communie
Familie, Goochelen / Magic, Kids, Mentalisme, Volwassenen
Alle, Ballonnen, Corporate, Familie, Kids, Open deur, Verjaardag
goochelaar Bart Nijs alias Bartelli op een schoolfeest
Alle, Ballonnen, Familie, Goochelen / Magic, Kids, School
Alle, Ballonnen, Corporate, Face painting / Grime, Familie, Goochelen / Magic, Kids, Open deur, Verjaardag