Bart Nijs
Vlaanderen's meest gevreesde gedachtenlezer

Acts bedrijfsevenement / Animatie bedrijfsfeest

Een act die past op uw bedrijfsevenement? U hebt hem gevonden!

Professionele animatie op maat voor een personeelsfeestopendeurdagklantenevenementnetwerkevenement, vakbeurs of receptie, wij  helpen u om het juiste entertainment te vinden óf te creëren! Geen saaie kaarttrucs maar onderhoudende, interessante, mysterieuze, grappige en onbegrijpelijke magie en mentalisme. Walk-around of op het podium. Van speciale act van 10 minuten tot close-up acts van 4 uren en alles er tussenin.

Bart Nijs is geen entertainer zoals u gewoon bent. Hij is simply different met een serieuze hoek af. Origineel en uniek entertainment voor uw bedrijfsfeest. Mentalisme en goochelen zijn hot. Bart Nijs is de vakman die zorgt dat uw bedrijfsfeest eruit springt en uw beursstand nóg meer bezoekers lokt.

Met meer dan 20 jaar ervaring als professioneel goochelaar en meer dan 10 jaar als mentalist heeft hij acts op maat ontwikkeld voor elk soort van evenement en elk type publiek.

Wij bieden animatie in 3 talen! Nederlands, Engels en Frans en schakelen indien nodig vlot over van de ene taal naar de andere.

Onze sterktes:

  • Uniek
  • Wij breken het ijs tussen uw gasten
  • De sfeer zit er direct in
  • Entertainment op maat van het publiek én van de organisatie
  • Custom trucs en acts zijn mogelijk
  • Meer dan 20 jaar podiumervaring
  • Constante vernieuwing
  • 3 talen

Referenties

Onder andere deze bedrijven en organisaties deden reeds een beroep op Simply Different Bedrijfsentertainment.

Niet gevonden wat je zoekt?

Ik kan je waarschijnlijk toch nog helpen.

Hey, ik herken jou! Je bent hier al eerder geweest. Tijd om te stoppen met twijfelen. Druk op die contact knop en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw evenement en mijn act, een topcombinatie!

Bedankt voor je berichtje!

Ik probeer je binnen de 24u te contacteren voor meer info. Bekijk in afwachting of ter inspiratie alvast één van deze pagina’s: