Bart Nijs
Vlaanderens meest gevreesde gedachtenlezer

IJsbreker en gespreksstarter op uw netwerkevenement

Simply Different Entertainment breekt het ijs voor uw gasten en brengt gesprekken op gang. Het hoofddoel van uw evenement is contacten leggen en onderhouden. 

Wij maken het gemakkelijk om de eerste stap te zetten. Op een interessante en intrigerende manier onthult Bart Nijs onverwachte overeenkomsten. Een mooie springplank om een gesprek te starten. 

Mentalist Bart NijsBart Nijs wordt door zijn collega’s de godfather van het mentalisme is België genoemd. Hij is de oprichter en nog steeds voorzitter van de enige mentalistenvereniging in België en is met meer dan  10 jaar ervaring als gedachtenlezer één van de langst en meest actieve entertainers in deze sector.

Een mentalist is geen goochelaar die trucjes doet. Een mentalist gebruikt uiteraard soms ook technieken die goochelaars gebruiken om zijn doel (entertainment) te bereiken maar gebruikt daarnaast vooral psychologische technieken, intuïtie en hypnose-achtige methoden. Het effect op uw gasten is helemaal anders dan wat een goochelaar kan bereiken. Gedachtenlezen en beïnvloeden, acties voorspellen en de uitkomst van schijnbaar willekeurige processen beïnvloeden en voorspellen, dat is mentalisme. En Bart Nijs is een meestermentalist. 

Onze sterktes:

  • Uniek
  • Wij breken het ijs tussen uw gasten
  • De sfeer zit er direct in
  • Entertainment op maat van het publiek én van de organisatie
  • Custom trucs en acts zijn mogelijk
  • Meer dan 20 jaar podiumervaring
  • Constante vernieuwing
  • 3 talen

Referenties

Onder andere deze bedrijven en organisaties deden reeds een beroep op Simply Different Bedrijfsentertainment.

Niet gevonden wat je zoekt?

Ik kan je waarschijnlijk toch nog helpen.

Hey, ik herken jou! Je bent hier al eerder geweest. Tijd om te stoppen met twijfelen. Druk op die contact knop en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw evenement en mijn act, een topcombinatie!

Bedankt voor je berichtje!

Ik probeer je binnen de 24u te contacteren voor meer info. Bekijk in afwachting of ter inspiratie alvast één van deze pagina’s: