Bart Nijs
Vlaanderens meest gevreesde gedachtenlezer

De beste upgrade voor uw communiefeest of lentefeest!

Bart Nijs als goochelaar op uw communiefeest.

Video afspelen
5/5
"Het optreden op ons bedrijfsfeest was perfect aangepast aan de doelgroep, met speciale accenten voor ons publiek. Het publiek werd goed betrokken op een aangename manier. Een dikke aanrader!"
Celine Eynatten
Financieel beheerder Provincie Vlaams-Brabant
5/5
"Alle aanwezigen reageerden verbaasd en verwonderd en waren achteraf vol lof over zijn unieke aanpak. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Lena Laurent
Unizo

Vertel ons over uw communiefeest of lentefeest

U wordt binnen 24u gecontacteerd

Mentalist Bart Nijs - Boek een Goochelaar op uw communiefeest (of net niet!)

Iedereen kan goocheltrucs doen op een communiefeest of lentefeest. Daarvoor heb je geen professionele full-time goochelaar nodig.

Zelfs de beste goochelaars richten de aandacht vaak op zichzelf. Niks mis mee, dat is nu eenmaal hun natuur. Een goocheltruc is vaak bedoeld om de aandacht te trekken, en de uitvoerder straalt een ‘kijk wat ik kan’ houding uit. Maar wat als we dit omkeren? Wat als de focus verschuift van ‘kijk wat ik kan’ naar ‘kijk wat jullie kunnen’! Hoe zou dat het communiefeest of lentefeest veranderen voor jou, je gasten en vooral het feestvarken?

Net zo vermakelijk, maar met een geheel andere boodschap. Dat is wat goochelaar Bart Nijs doet. Bart Nijs brengt een show voor de hele familie en brengt mensen dichter bij elkaar. En dat is precies wat je nodig hebt op een communiefeest of lentefeest. Iemand die verbindingen legt tussen je gasten. Hij geeft ze niet alleen stof tot praten, maar ook activiteiten om uit te voeren en te herinneren met een interactieve show.

"Elk feest en elk publiek is uniek.
Dus waarom niet kiezen voor entertainment dat net zo bijzonder is?"

Testimonials

Onder andere deze bedrijven en organisaties deden reeds een beroep op Mentalist Bart Nijs als goochelaar voor hun evenement.

5/5

FAQ

Het kiezen van het juiste entertainment voor jouw communiefeest is niet gemakkelijk en ik ben hier om je te helpen beslissen of mijn act de juiste match is of niet. Dit begint allemaal met een online kennismakingsgesprek. Zo komen we er gemakkelijk achter of wat ik te bieden heb past op jouw feest en of er een klik is.

En wees gerust, als de klik er niet is, dan is dat volkomen in orde. Je hebt niets te verliezen, want dit gesprek duurt slechts 15 tot 30 minuten, en het kan je helpen om met volledige zekerheid de beste beslissing te nemen voor jouw feest. Ik kijk ernaar uit om de mogelijkheden samen met jou te verkennen!

Mijn goochelshow op een communiefeest is niet wat u gewend bent, maar wel wat u verwacht. Een show waarbij het hele publiek actief betrokken wordt. Een show waarin de communicant in de aandacht gezet wordt en waar hij of zij de held is.

Dit is GEEN kindershow maar een familieshow die interessant is voor zowel jong als oud en alles daar tussenin. Met gelaagde humor breng ik iedereen aan het lachen en houd ik de aandacht van al uw gasten!

 

Mijn shows zijn altijd op maat van het publiek (leeftijd, aantal) en de locatie (oppervlakte, aantal mensen, staantafels, zittafels, binnen, buiten, …).
Maar uw vraag is waarschijnlijk of ik iets speciaals voor de communicant kan doen. Het antwoord daarop is “ja”. Zo heb ik bijvoorbeeld eerder al een gocart laten verschijnen, of een speciale quiz gemaakt die alleen door de communicant gewonnen kan worden waardoor die een heel mooie prijs wint (een pony bijvoorbeeld).

Dat is een belangrijke vraag waarop ik geen eenduidig antwoord kan geven. Alles hangt af van wat u wilt:

  • een goochelshow voor het hele publiek ineens
  • walk around tijdens de receptie
  • een combinatie
  • speciale verzoekjes

Prijzen starten vanaf 550 euro. Dat geeft alvast een indicatie.

5/5
"Je hebt nu drie keer voor ons opgetreden. En telkens was het een schot in de roos"
Filip
Zelzate
5/5
"Enorm bedankt voor de fijne voorstelling. Ik heb er van genoten! Een herinnering om te koesteren!"
Arwen Janssens
BA Stassart

Vertel ons over uw communiefeest/lentefeest

U wordt binnen 24u gecontacteerd

Niet gevonden wat je zoekt?

Ik kan je waarschijnlijk toch nog helpen.

Hey, ik herken jou! Je bent hier al eerder geweest. Tijd om te stoppen met twijfelen. Druk op die contact knop en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw evenement en mijn act, een topcombinatie!

Bedankt voor je berichtje!

Ik probeer je binnen de 24u te contacteren voor meer info. Bekijk in afwachting of ter inspiratie alvast één van deze pagina’s: