Speciale acts voor bedrijven en verenigingen

Naast de normale mentalisme acts is er ook het grotere en meer custom werk. Dit zijn exclusieve acts op maat voor bedrijven. Speciaal ontworpen voor vakbeurzen, conferenties, productvoorstellingen, …

Klik hier om naar de ‘normale’ acts te gaan.

Big Trivia

Met deze kwis zet u uw bedrijf of product op een ludieke manier in de kijker. U bepaalt mee de vragen en de prijzen. Dit kan een hoofdact zijn of een leuk intermezzo op uw conferentie.

Vanaf 1000€

Talk To The Screen

Dit is de ideale act om uw product of bedrijfsfilosofie in de kijker te zetten. Een interactief moment dat volledig op maat en in samenspraak met u wordt gebouwd. Bij deze presentatie kunt u zelf de ster zijn van de act.

Vanaf 800€

Brein Bugs

Ontdek in deze grappige presentatie hoe Bart Nijs gebruik maakt van software- en hardwarebugs in ieders brein om schijnbaar gedachten te lezen en te beïnvloeden.
Misschien leert u nog iets bij!

Vanaf 500€

Niet gevonden wat je zoekt?

Ik kan je waarschijnlijk toch nog helpen.

Hey, ik herken jou! Je bent hier al eerder geweest. Tijd om te stoppen met twijfelen. Druk op die contact knop en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw evenement en mijn act, een topcombinatie!

Bedankt voor je berichtje!

Ik probeer je binnen de 24u te contacteren voor meer info. Bekijk in afwachting of ter inspiratie alvast één van deze pagina’s: