Bart Nijs
Vlaanderens meest gevreesde gedachtenlezer

Goochelaar of Mentalist in Vlaams-Brabant

Mentalist Bart Nijs treedt op in heel België, dus ook in Vlaams Brabant. Vindt uw evenement plaats in of rond Leuven, Aarschot, Diest, Tienen, Asse, Ternat, Halle, Overijse, Tervuren of Vilvoorde, dan staan wij voor u klaar.

Als u twijfelt of u Bart Nijs als goochelaar of als mentalist wilt laten optreden, dan kan ik u snel helpen om de juiste keuze te maken. Kies voor de mentalist. De impact van mentalisme op uw gasten is vele malen groter dan van die een goochelaar.

Mentalist Bart Nijs

Bart Nijs  is met meer dan 10 jaar ervaring als gedachtenlezer één van de langst en meest actieve entertainers in deze sector.
Zowel close-up als op het podium leest hij schijnbaar de gedachten van uw gasten en lijkt hij hen te beïnvloeden om precies dat te doen wat hij wilt. Psychologisch mystery entertainment.

 

Mentalisme is ‘het echte werk’. Een mentalist gebruikt uiteraard soms ook technieken die goochelaars gebruiken om zijn doel (entertainment) te bereiken maar gebruikt daarnaast vooral psychologische technieken, intuïtie en hypnose-achtige methoden. Gedachtenlezen en beïnvloeden, acties voorspellen en de uitkomst van schijnbaar willekeurige processen beïnvloeden en voorspellen, dat is mentalisme. En Bart Nijs is een meestermentalist. 

Geschikt voor Recepties. Bedrijfsfeesten. Opendeurdag. Personeelsdagen.

Geen evenement zonder gasten.

Wilt u dat uw gasten zich amuseren?

Wilt u dat uw gasten uw evenement herinneren?

Wilt u entertainment op uw evenement dat uw gasten nog nooit gezien hebben?

Wilt u zich geen zorgen maken over het entertainment?

Als u op één van bovenstaande vragen “ja” hebt geantwoord, klik dan op de knop hieronder om ons zo snel mogelijk te contacteren.

Onze sterktes:

  • Uniek
  • Wij breken het ijs tussen uw gasten
  • De sfeer zit er direct in
  • Entertainment op maat van het publiek én van de organisatie
  • Custom trucs en acts zijn mogelijk
  • Meer dan 20 jaar podiumervaring
  • Constante vernieuwing
  • 3 talen

Referenties

Onder andere deze bedrijven en organisaties deden reeds een beroep op Simply Different Bedrijfsentertainment.

Niet gevonden wat je zoekt?

Ik kan je waarschijnlijk toch nog helpen.

Hey, ik herken jou! Je bent hier al eerder geweest. Tijd om te stoppen met twijfelen. Druk op die contact knop en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw evenement en mijn act, een topcombinatie!

Bedankt voor je berichtje!

Ik probeer je binnen de 24u te contacteren voor meer info. Bekijk in afwachting of ter inspiratie alvast één van deze pagina’s: