De Mentalist / Tijdreiziger

Acts:

  • Walk-around mindreader
  • Paranormale ober
  • Dr. Brainfreez
  •  Podium acts
  • Tijdreiziger

Perfect entertainment voor uw receptie diner conferentie opendeur personeelsfeest networkingevenement .

Animatie voor bedrijfsfeest, beurs, familie-evenement, opendeurdag, huwelijksfeest.

Bart Nijs  is met meer dan 10 jaar ervaring als gedachtenlezer één van de langst en meest actieve entertainers in deze sector.

De mentalist creëert met behulp van zijn vijf zintuigen en die van het publiek de illusie van een zesde zintuig. Deze act bezorgt uw gasten een unieke en speciale ervaring die nergens mee te vergelijken valt. Zowel in walk-around tijdens een receptie of diner of als podiumact slaat deze vorm van animatie bij het juiste publiek in als een bom.

Alles wat je denkt te weten over wat mogelijk is of niet wordt ondersteboven gedraaid. De mentalist leest even vlot gedachten als dat hij ze beïnvloedt. Hij is zelfs in staat om andere mensen gedachten te laten lezen zonder dat ze weten hoe ze het gedaan hebben.

Echt of illusie? Dat is aan het publiek om te beslissen. Ze krijgen elk geval voldoende gespreksstof voor achteraf.

* Of lees hier meer over wat mentalisme is.

Walk around

Walk around animatie is een vorm van entertainment waar de artiest zich tussen de gasten begeeft. Mentalisme is uitermate geschikt voor een één op één ervaring. Mentalist Bart Nijs leest de gedachten van uw gasten in kleine groepjes tijdens receptie of aan tafel.

De ideale ijsbreker!

Podium

Geschikt als hoofdact op uw evenement, maar even goed als ondersteunde act.

Van 5 minuten tot 40 minuten.

Niet gevonden wat je zoekt?

Ik kan je waarschijnlijk toch nog helpen.

Hey, ik herken jou! Je bent hier al eerder geweest. Tijd om te stoppen met twijfelen. Druk op die contact knop en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw evenement en mijn act, een topcombinatie!

Bedankt voor je berichtje!

Ik probeer je binnen de 24u te contacteren voor meer info. Bekijk in afwachting of ter inspiratie alvast één van deze pagina’s: