Bart Nijs
Vlaanderens meest gevreesde gedachtenlezer

De beste ideeën voor uw onvergetelijke personeelsfeest

Wij helpen om uw personeelsfeest te organiseren en buitengewoon te maken

Video afspelen
5/5
"Het optreden op ons bedrijfsfeest was perfect aangepast aan de doelgroep, met speciale accenten voor ons publiek. Het publiek werd goed betrokken op een aangename manier. Een dikke aanrader!"
Celine Eynatten
Financieel beheerder Provincie Vlaams-Brabant
5/5
"Alle aanwezigen reageerden verbaasd en verwonderd en waren achteraf vol lof over zijn unieke aanpak. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Lena Laurent
Unizo

Vertel ons over uw personeelsfeest en uw organisatie

Wij reageren binnen 24u

Uw personeelsfeest organiseren en echt memorabel maken met deze ideeën

Zet op uw personeelsfeest uw personeel in de kijker en niet uw bedrijf. Bart Nijs kan u helpen om ervoor te zorgen dat uw medewerkers elkaar én zichzelf op dit evenement beter leren kennen op een ludieke, leuke, inspirerende en respectvolle manier.

Een personeelsfeest is er om uw medewerkers te bedanken voor wat ze voor het bedrijf betekenen. Zonder deze mensen draait het bedrijf geen omzetten, zijn er geen winsten en zijn er geen klanten. Maar op welke manier kunt u dit het beste doen? Hoe organiseert u het beste personeelsfeest?

Door uw werknemers te belonen met een ervaring die ze nooit vergeten. Een fysiek cadeau is leuk, maar een onvergetelijke ervaring is iets wat nooit afgepakt kan worden.

Bart Nijs is een gerenommeerde mentalist en entertainer die gespecialiseerd is in het leveren van boeiende en intrigerende optredens voor bedrijfsevenementen, waaronder personeelsfeesten. Met zijn unieke talenten en charisma brengt hij een nieuwe dimensie van entertainment naar uw personeelsfeest, die uw werknemers empowert en dichter bij elkaar brengt.

Uw mederwerkers worden op het personeelsfeest actief betrokken bij de acts en andere interactieve activiteiten, allemaal binnen uw thema. Met onvergetelijke herinneringen tot gevolg die de sleutel zijn tot het versterken van de band met uw teamSamen maken we van uw evenement een succes!

"Elk personeelsfeest en elke medewerker is uniek.
Dus waarom niet kiezen voor entertainment dat net zo bijzonder is?"

Mentalist Bart Nijs transformeert evenementen. Dankzij zijn diepe connectie met het publiek biedt Bart meer dan alleen entertainment; hij zorgt voor blijvende herinneringen waardoor elk evenement een onvergetelijke touch krijgt. Zijn unieke mix van verwondering en interactie geeft elk evenement een bijzondere draai. Met Bart aan boord verlaten gasten het evenement niet alleen geamuseerd, maar ook geïnspireerd en vol verwondering.

Acts Personeelsfeest

Een origineel idee voor uw personeelsfeest!

Mentalist Bart Nijs is geen entertainer zoals u gewoon bent. Hij is simply different met een serieuze hoek af. Origineel en uniek entertainment voor uw personeelsfeest. Mentalisme en goochelen zijn hot en Bart Nijs is de vakman die u zoekt en er voor zorgt dat uw bedrijfsfeest eruit springt en uw beursstand nóg meer bezoekers lokt.

Wij helpen u om de juiste act te vinden óf te creëren voor uw personeelsfeest! Geen saaie kaarttrucs maar onderhoudende, interessante en onbegrijpelijke magie. Walk-around of op het podium. Van speciale act van 10 minuten tot close-up acts van 4 uren en alles er tussenin.

Wij bieden animatie in 3 talen! Nederlands, Engels en Frans en schakelen indien nodig vlot over van de ene taal naar de andere.

Onze sterktes:

 • Uniek
 • Wij breken het ijs tussen uw gasten
 • De sfeer zit er direct in
 • Entertainment op maat van het publiek én van de organisatie
 • Custom trucs en acts zijn mogelijk
 • Meer dan 20 jaar podiumervaring
 • Constante vernieuwing
 • 3 talen

Enkele ideeën voor uw personeelsfeest

De paranormale ober

Deze ober weet wat uw favoriete drankje is vóór je iets bestelt! De menukaart bestaat uit gedachtenlezen/beïnvloeden/voorspellen.
Uw gasten kiezen het het menu en de ober demonstreert wat ze gekozen hebben.

walk-around

Doctor Brainfreez

Dr. Brainfreez is een excentrieke tijdreiziger uit de niet zoverre toekomst. Hierdoor weet hij dingen die uw gasten nog niet weten. En die kennis misbruikt hij om uw gasten te entertainen.

Mentalist Bart Nijs in een speciaal jasje.

walk-around / close-up

Mentalist Bart Nijs

Een interactieve show of walk-around tijdens de receptie of een combinatie van de twee.

Deze act kan aangepast worden aan het thema van uw feest. Mentalist Bart Nijs leest de gedachten van uw gasten of stuurt hen net naar nét datgene wat u wilt. Hij gebruikt daarvoor een combinatie van psychologie, hypnose, suggestie en goocheltechnieken.

Ludieke Speeddating

Onder de professionele begeleiding van emcee Bart Nijs leren uw medewerkers mekaar écht kennen tijdens gesprekken van 3 minuten lang.

We zorgen ervoor dat mensen die mekaar op de werkvloer misschien minder vaak tegenkomen zeker tegenover mekaar komen te zitten. Wij zorgen er ook voor dat er zekenr geen gebrek zal zijn aan gespreksonderwerpen.

FAQ

Het kiezen van de juiste activiteiten voor jouw personeelsfeest is cruciaal en ik ben hier om je te helpen beslissen of de ideeën ik aanbied de perfecte match zijn of niet. Dit begint allemaal met een online kennismakingsgesprek, waarin we niet alleen de compatibiliteit tussen jouw visie en mijn aanbod verkennen, maar ook de unieke waarde die ik aan jouw evenement kan toevoegen.

Tijdens dit gesprek kunnen we samen diepgaand verkennen wat jouw evenement nodig heeft en hoe mijn unieke aanbod hier naadloos op kan aansluiten. Het is een uitgelezen kans om te ontdekken of er een wederzijdse klik is, die de basis kan vormen voor een interactief en geslaagd personeelsfeest.

En wees gerust, als de klik er niet is, dan is dat volkomen in orde. Je hebt niets te verliezen, want dit gesprek duurt slechts 15 tot 30 minuten, en het kan je helpen om met volledige zekerheid de beste beslissing te nemen voor jouw evenement. Ik kijk ernaar uit om de mogelijkheden samen met jou te verkennen!

Ik ben er trots op dat mijn dienst zich onderscheidt in zowel stijl als service. In de dynamische wereld van entertainment is het mijn persoonlijke benadering die echt uniek is.

Mijn act is niet zomaar te categoriseren, omdat het een ervaring is die verder gaat dan de gebruikelijke goochel- of mentalistenshows. Hoewel ik wellicht vergelijkbare technieken gebruik als andere entertainers, ligt de focus van mijn act op het creëren van een meeslepende ervaring die de banden tussen mensen versterkt en hen inspireert. Ik zorg ervoor dat het publiek, het evenement en de organisatie centraal staan, en niet ikzelf. Dit betekent dat elke act die ik doe, afgestemd is op het scheppen van een wereld waarin het onmogelijke mogelijk wordt, terwijl ik tegelijkertijd een omgeving creëer die verbindt en empowerend werkt.

Wat ook bijdraagt aan de uniciteit van mijn service, is mijn toewijding aan elk evenement. In plaats van te streven naar zoveel mogelijk optredens, focus ik me op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ik beperk me tot maximaal twee optredens op één dag, en vaak slechts één, zodat ik volledig aanwezig en beschikbaar kan zijn voor mijn klanten. Dit stelt me in staat om flexibel te reageren op onverwachte gebeurtenissen en ervoor te zorgen dat jouw evenement soepel verloopt, ongeacht eventuele hobbels op de weg.

Ik nodig je uit om deze unieke en persoonlijke benadering van entertainment zelf te ervaren. Laten we samen een evenement creëren dat nog lang in de herinnering zal blijven hangen!

Het is een natuurlijke zorg om te denken dat maatwerk synoniem staat voor hoge kosten. Maar in werkelijkheid is de prijs van custom entertainment sterk afhankelijk van jouw specifieke wensen en budget. Het mooie aan maatwerk is dat het een flexibiliteit biedt om iets te creëren dat perfect past bij jouw evenement en budget, en dat de waarde ervan vaak ver boven de kosten uitstijgt.

Stel je voor dat jouw gasten worden verwelkomd met een speciaal ontworpen puzzel die niet alleen gesprekken op gang brengt, maar ook creatief denken stimuleert. Of denk aan een act waarbij jullie actief kunnen deelnemen, waardoor de ervaring nog persoonlijker en gedenkwaardiger wordt. Dit soort details kunnen de unieke touch zijn die jouw evenement onvergetelijk maakt.

Voor diegenen die met tijdsbeperkingen werken of een strakker budget hebben, bied ik ook pakketten aan die klaar zijn voor gebruik en toch een sprankelende energie aan elk evenement toevoegen. Uiteindelijk is mijn doel om entertainment te bieden dat niet alleen past bij jouw budget, maar ook de verwachtingen van jouw gasten overtreft, en hen een ervaring biedt die ze niet snel zullen vergeten.

Absoluut, ik begrijp dat je misschien op zoek bent naar een meer traditionele magische/mysterieuze ervaring, vergelijkbaar met iets wat je eerder hebt gezien. Het is belangrijk voor je te weten dat elke show die ik verzorg, hoewel het als ‘standaard’ kan worden beschouwd, altijd een uniek element bevat omdat mentalisme van nature een interactieve en responsieve kunstvorm is.

Dat gezegd hebbende, het is zeker mogelijk om een show te boeken zonder extra custom elementen en bijbehorende kosten. De kracht van mentalisme ligt in het vermogen om in te spelen op de veelheid van gedachten en reacties van het publiek, wat betekent dat elke voorstelling, zelfs een ‘standaard’ show, altijd een uniek en op maat gemaakt karakter heeft. Dit onderscheidt mentalisme van andere vormen van entertainment, en verzekert dat je een authentieke en boeiende ervaring krijgt, ongeacht de aard van de boeking.

Dus ja, je kunt zeker kiezen voor een traditionele mentalistismeshow, terwijl je nog steeds de garantie hebt van een unieke en meeslepende ervaring die afgestemd is op jouw publiek.

Het vaststellen van de kosten voor mijn diensten is een zorgvuldig proces waarbij ik de waarde die ik bied centraal stel.

Ik bied verschillende pakketten aan, elk met hun eigen prijsklasse, afgestemd op verschillende soorten evenementen zoals huwelijksfeesten, congressen en B2B events. Bij het kiezen van het juiste pakket is het niet alleen een kwestie van het bepalen van je budget, maar ook van het begrijpen van de waarde die het zal toevoegen aan jouw evenement.

Om je te helpen bij het nemen van deze beslissing, moedig ik je aan om de volgende vragen te overwegen:

 • Wat is de waarde van elke deelnemer naar huis te laten gaan met een gevoel van tevredenheid en inspiratie?
 • Hoeveel ben je bereid te investeren in het bevorderen van de motivatie en cohesie van je team?
 • Wat is een toename in bezoekersaantallen op je beursstand je waard?
 • Hoeveel is het je waard om de zekerheid te hebben dat jouw evenement vlekkeloos zal verlopen, en dat jouw gasten een ervaring zullen hebben die ze niet zullen vergeten?

Door deze vragen te overwegen, zul je merken dat mijn prijzen niet alleen concurrerend zijn, maar ook representatief voor de unieke en waardevolle ervaring die ik bied.

De exacte prijzen van mijn diensten worden gedetailleerd besproken tijdens een kennismakingsgesprek. Dit gesprek stelt ons niet alleen in staat om de unieke nuances van jouw evenement te begrijpen, maar ook om je te introduceren in mijn unieke aanpak en de diverse diensten die ik kan bieden, die verder gaan dan puur entertainment. Het is een onmisbare eerste stap, iets wat niet volledig kan worden overgebracht door een technische fiche alleen.

Referenties

Onder andere deze bedrijven en organisaties deden reeds een beroep op Bart Nijs voor het organiseren van hun personeelsfeesten.

Een videorecensie van een personeelsfeest begeleid door Bart Nijs

Ik kies er bewust voor om geen video’s van mijn showinhoud te delen; het kan verkeerde verwachtingen scheppen omdat elke show anders is.
Voor mij zijn de reacties en emoties van het publiek van onschatbare waarde, veel meer dan het tonen van mijn exacte act.

Wees gerust, elk optreden eindigt op dezelfde manier:  Met een enthousiast publiek en een tevreden organisatie.

5/5
"Bart Nijs werkte ontzorgend voor de organisatie. Dit is meer dan alleen entertainment."
Anni Hielscher
Innovad Global
5/5
"Enorm bedankt voor de fijne voorstelling. Ik heb er van genoten! Een herinnering om te koesteren!"
Arwen Janssens
BA Stassart

Vertel ons over uw personeelsfeest en welke ideeën u al heeft.

U wordt binnen 24u gecontacteerd

Niet gevonden wat je zoekt?

Ik kan je waarschijnlijk toch nog helpen.

Hey, ik herken jou! Je bent hier al eerder geweest. Tijd om te stoppen met twijfelen. Druk op die contact knop en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw evenement en mijn act, een topcombinatie!

Bedankt voor je berichtje!

Ik probeer je binnen de 24u te contacteren voor meer info. Bekijk in afwachting of ter inspiratie alvast één van deze pagina’s: