Bart Nijs
Vlaanderen's meest gevreesde gedachtenlezer

Acts Personeelsfeest

Een origineel idee voor uw personeelsfeest!

Mentalist Bart Nijs is geen entertainer zoals u gewoon bent. Hij is simply different met een serieuze hoek af. Origineel en uniek entertainment voor uw personeelsfeest. Mentalisme en goochelen zijn hot en Bart Nijs is de vakman die u zoekt en er voor zorgt dat uw bedrijfsfeest eruit springt en uw beursstand nóg meer bezoekers lokt.

Wij helpen u om de juiste act te vinden óf te creëren voor uw personeelsfeest! Geen saaie kaarttrucs maar onderhoudende, interessante en onbegrijpelijke magie. Walk-around of op het podium. Van speciale act van 10 minuten tot close-up acts van 4 uren en alles er tussenin.

Wij bieden animatie in 3 talen! Nederlands, Engels en Frans en schakelen indien nodig vlot over van de ene taal naar de andere.

Onze sterktes:

  • Uniek
  • Wij breken het ijs tussen uw gasten
  • De sfeer zit er direct in
  • Entertainment op maat van het publiek én van de organisatie
  • Custom trucs en acts zijn mogelijk
  • Meer dan 20 jaar podiumervaring
  • Constante vernieuwing
  • 3 talen

Ideeën voor uw personeelsfeest

De paranormale ober

Deze ober weet wat uw favoriete drankje is vóór je iets bestelt! De menukaart bestaat uit gedachtenlezen/beïnvloeden/voorspellen.
Uw gasten kiezen het het menu en de ober demonstreert wat ze gekozen hebben.

walk-around

Doctor Brainfreez

Dr. Brainfreez is een excentrieke tijdreiziger uit de niet zoverre toekomst. Hierdoor weet hij dingen die uw gasten nog niet weten. En die kennis misbruikt hij om uw gasten te entertainen.

Mentalist Bart Nijs in een speciaal jasje.

walk-around / close-up

Mentalist Bart Nijs

Een interactieve show of walk-around tijdens de receptie of een combinatie van de twee.

Deze act kan aangepast worden aan het thema van uw feest. Mentalist Bart Nijs leest de gedachten van uw gasten of stuurt hen net naar nét datgene wat u wilt. Hij gebruikt daarvoor een combinatie van psychologie, hypnose, suggestie en goocheltechnieken.

Referenties

Onder andere deze bedrijven en organisaties deden reeds een beroep op Simply Different Bedrijfsentertainment.

Niet gevonden wat je zoekt?

Ik kan je waarschijnlijk toch nog helpen.

Hey, ik herken jou! Je bent hier al eerder geweest. Tijd om te stoppen met twijfelen. Druk op die contact knop en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw evenement en mijn act, een topcombinatie!

Bedankt voor je berichtje!

Ik probeer je binnen de 24u te contacteren voor meer info. Bekijk in afwachting of ter inspiratie alvast één van deze pagina’s: