Bart Nijs
Vlaanderens meest gevreesde gedachtenlezer

De anders dan anders goochelaar

Sommige mensen heb toch nog steeds liever een uitzonderlijke goochelaar op hun evenement dan een mentalist.

Bart Nijs is een goochelaar met méér dan 20 jaar ervaring. Hij is de garantie op geslaagd entertainment. Visuele magie onder de neus van het publiek, of op het podium échter en meer onmogelijk wordt het niet.

Geen speciale apparaten én zo weinig mogelijk kaarttrucs. Dit is simply different. Voor échte magie heb je geen speciale attributen nodig.

De goochelaar entertaint uw gasten op uw evenement zowel in walk-around formaat als op het podium. Indien gewenst kan er een act op maat gebouwd worden waarin uw bedrijf of uw boodschap extra in de kijker wordt gezet.

Als u op zoek bent naar een gewone goochelaar, dan kan ik u niet verder helpen. Maar wilt u iets speciaals, vul dan razendsnel het contactformulier in. Dan bekijken we hoe we uw evenement eruit kunnen laten springen.

Goochelaar Bart Nijs

Referenties

Onder andere deze bedrijven en organisaties deden reeds een beroep op Simply Different Bedrijfsentertainment.

Niet gevonden wat je zoekt?

Ik kan je waarschijnlijk toch nog helpen.

Hey, ik herken jou! Je bent hier al eerder geweest. Tijd om te stoppen met twijfelen. Druk op die contact knop en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw evenement en mijn act, een topcombinatie!

Bedankt voor je berichtje!

Ik probeer je binnen de 24u te contacteren voor meer info. Bekijk in afwachting of ter inspiratie alvast één van deze pagina’s: