Bart Nijs
Vlaanderens meest gevreesde gedachtenlezer

Magisch en Mystery Entertainment op uw bedrijfsevenement

Met ingebouwde teambuilding effecten!

Video afspelen
5/5
"Het entertainment op ons bedrijfsfeest was perfect aangepast aan de doelgroep, met speciale accenten voor ons publiek. Het publiek werd goed betrokken op een aangename manier. Een dikke aanrader!"
Celine Eynatten
Financieel beheerder Provincie Vlaams-Brabant
5/5
"Alle aanwezigen reageerden verbaasd en verwonderd en waren achteraf vol lof over zijn unieke aanpak. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Lena Laurent
Unizo

Vertel ons over uw bedrijfsfeest

U wordt binnen 24u gecontacteerd

Exclusief en innovatief entertainment voor een succesvol bedrijfsfeest

Zoekt u buitengewoon bedrijfsfeest entertainment? Bij ons vindt u geen standaard goocheltrucs. Terwijl goochelaars vaak de aandacht op zichzelf richten, willen wij dat uw bedrijfsfeest zich onderscheidt.
Wat als we de focus verleggen van “kijk wat ik kan” naar “kijk wat jullie kunnen”? Dat is waarom u een mentalist nodig heeft!

Stel je voor: een entertainer die niet alleen amuseert, maar ook de gedachten van uw gasten in beweging brengt en hen dichter bij elkaar brengt. Dat is precies wat Mentalist Bart Nijs doet. Hij bruggenbouwer tussen uw gasten op uw bedrijfsfeest en geeft ze niet alleen iets om over te praten, maar ook iets om te ervaren en te onthouden.

Waarom zou u kiezen voor gewoon entertainment, wanneer u kunt kiezen voor iets buitengewoons? Bart Nijs transformeert uw bedrijfsfeest in een onvergetelijke ervaring. Met zijn diepe connectie met het publiek biedt hij meer dan alleen amusement; hij creëert blijvende herinneringen die uw evenement een speciale touch geven. Zijn unieke mix van verwondering en interactie geeft uw bedrijfsfeest een unieke draai. Met Bart aan boord vertrekken uw gasten niet alleen geamuseerd, maar ook geïnspireerd en vol verwondering.

"Elk bedrijfsfeest en elk publiek is uniek.
Dus waarom niet kiezen voor entertainment dat net zo bijzonder is?"

Mentalist Bart Nijs transformeert evenementen met innovatief entertainment. En dankzij zijn diepe connectie met het publiek biedt Bart meer dan alleen entertainment; hij zorgt voor blijvende herinneringen waardoor elk evenement een onvergetelijke touch krijgt. Zijn unieke mix van verwondering en interactie geeft elk bedrijfsevenement een bijzondere draai. Met Bart aan boord als ‘goochelaar’ verlaten gasten het bedrijfsfeest niet alleen geamuseerd, maar ook geïnspireerd en vol verwondering.

Meer dan alleen entertainment op uw bedrijfsfeest

Wij luisteren en denken met u mee over de organisatie van uw bedrijfsfeest

Wij luisteren aandachtig naar uw behoeften en werken samen met u om het perfecte entertainment naadloos in uw bedrijfsfeest te integreren. Onze focus ligt op het creëren van een succesvol bedrijfsevenement, zowel voor uw organisatie als voor uw gasten.

Overweegt u al om een ervaren emcee in te huren om uw bedrijfsfeest te leiden? Of denkt u aan een hartelijke ontvangst en een ijsbreker tijdens de receptie? Wellicht zoekt u naar andere activiteiten om de teamgeest te versterken of overweegt u speciale, unieke give-aways om uw gasten te verrassen? Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om met u mee te denken en de juiste oplossingen aan te bieden voor onder meer entertainment op uw bedrijfsfeest.

Laat ons uw bedrijfsfeest naar een hoger niveau tillen. Wij begrijpen precies wat u nodig heeft om uw bedrijfsevenement tot een groot succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijfsfeest kunnen transformeren met op maat gemaakt entertainment en slimme ideeën. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij zijn hier om uw visie tot leven te brengen.

Authentieke interactie

Bart bindt direct met zijn publiek, verzekert betrokkenheid.

Onvergetelijke ervaringen

Zijn unieke vaardigheden maken elk evenement memorabel.

Acts op maat

Bart personaliseert optredens voor thema en publiek, verhoogt relevantie.

Testimonials

Onder andere deze bedrijven en organisaties deden reeds een beroep op Mentalist Bart Nijs als entertainment voor hun bedrijfsevenement.

5/5

FAQ

De keuze van geschikt entertainment voor jouw bedrijfsfeest is van cruciaal belang, en ik sta klaar om je te helpen bepalen of in mijn aanbod al dan niet de perfecte match zit. Dit begint met een online kennismakingsgesprek, waarin we niet alleen de compatibiliteit tussen jouw visie en mijn entertainmentaanbod onderzoeken, maar ook de unieke waarde die ik aan jouw bedrijfsevenement kan toevoegen.

Tijdens dit gesprek kunnen we gezamenlijk dieper ingaan op de behoeften van jouw bedrijfsfeest en hoe mijn speciale entertainmentaanbod hier naadloos op kan aansluiten. Het biedt de ideale gelegenheid om te ontdekken of er wederzijdse affiniteit is, wat de basis kan vormen voor een betoverend en geslaagd bedrijfsevenement.

En maak je geen zorgen, als er geen klik is, is dat helemaal prima. Je hebt niets te verliezen, want dit gesprek beslaat slechts 15 tot 30 minuten en kan je helpen om met volledige zekerheid de juiste beslissing te nemen voor jouw bedrijfsfeest. Ik kijk ernaar uit om samen met jou de mogelijkheden te verkennen en het perfecte entertainment te vinden voor jouw bedrijfsevenement. Bedankt voor het overwegen van mijn diensten.

Ik ben er trots op dat mijn dienst zich onderscheidt, zowel in stijl als in service, en dit geldt met name binnen de branche van bedrijfsfeest entertainment. In een altijd veranderende wereld van amusement, is het mijn persoonlijke aanpak die het verschil maakt.

Mijn optreden valt niet gemakkelijk onder een conventionele categorie te vatten, omdat het een belevenis biedt die verder gaat dan de gebruikelijke goochel- of mentalistenshows. Hoewel ik misschien vergelijkbare technieken hanteer als andere entertainers, ligt de kern van mijn optreden in het creëren van een meeslepende ervaring die de onderlinge banden versterkt en mensen inspireert. Ik zorg ervoor dat het publiek, het bedrijfsfeest en de organisatie centraal staan, en niet mijn eigen ego. Dit betekent dat elke act die ik uitvoer, is ontworpen om een wereld te scheppen waarin het onmogelijke mogelijk wordt, terwijl ik tegelijkertijd een omgeving creëer die verbindt en mensen kracht geeft.

Wat bijdraagt aan de uniciteit van mijn service, is mijn toewijding aan elk evenement. In plaats van te streven naar zoveel mogelijk optredens, leg ik de nadruk op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ik beperk mijn agenda tot maximaal twee optredens op één dag, vaak zelfs slechts één, zodat ik volledig beschikbaar ben voor mijn klanten. Dit stelt me in staat om flexibel te reageren op onverwachte situaties en ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsfeest vlekkeloos verloopt, ongeacht eventuele uitdagingen onderweg.

Ik nodig je van harte uit om deze unieke en persoonlijke benadering van bedrijfsfeest entertainment zelf te ervaren. Laten we samenwerken om een evenement te creëren dat nog lang in de herinnering zal blijven hangen!

Het is begrijpelijk om te overwegen of op maat gemaakt entertainment synoniem staat aan verhoogde uitgaven voor jouw bedrijfsfeest. In werkelijkheid variëren de prijzen voor op maat gemaakt entertainment sterk, afhankelijk van jouw specifieke behoeften en budget. Wat op maat gemaakt entertainment zo aantrekkelijk maakt, is de flexibiliteit ervan om iets te creëren dat naadloos past bij jouw bedrijfsevenement en financiële mogelijkheden. Vaak overstijgt de waarde van op maat gemaakt entertainment ruimschoots de kosten.

Stel je bijvoorbeeld voor dat jouw gasten worden verwelkomd met een op maat gemaakte puzzel die niet alleen gesprekken op gang brengt, maar ook creativiteit stimuleert. Of denk aan een interactieve act waarbij deelnemers actief betrokken worden, waardoor de ervaring persoonlijker en onvergetelijker wordt. Dergelijke details kunnen het verschil maken en jouw bedrijfsfeest een unieke uitstraling geven.

Voor diegenen met tijdbeperkingen of een beperkter budget bied ik ook kant-en-klare pakketten aan die nog steeds een sprankelende energie toevoegen aan elk bedrijfsevenement. Mijn uiteindelijke doel is om entertainment te bieden dat niet alleen binnen jouw budget past, maar ook de verwachtingen van jouw gasten op het bedrijfsfeest overtreft en hen een ervaring biedt die lang bijblijft.

Zeker, ik begrijp dat je wellicht de voorkeur geeft aan een standaard entertainmentpakket voor jouw bedrijfsfeest, zonder extra aanpassingen. Het is belangrijk om te weten dat elke show die ik verzorg, zelfs als deze als ‘standaard’ wordt beschouwd, altijd een uniek element bevat vanwege de aard van het mentalisme, dat inherent interactief en responsief is.

Dat gezegd hebbende, is het absoluut mogelijk om een show te boeken zonder extra aangepaste elementen en de bijbehorende kosten. Mentalisme onderscheidt zich door zijn vermogen om te reageren op de diverse gedachten en reacties van het publiek, wat betekent dat elke voorstelling, zelfs een ‘standaard’ show, altijd een uniek en op maat gemaakt karakter heeft. Dit kenmerk van mentalisme maakt het tot een buitengewone vorm van entertainment en garandeert een authentieke en meeslepende ervaring, ongeacht de aard van de boeking.

Dus ja, je kunt zeker kiezen voor een traditionele mentalisme act, terwijl je nog steeds verzekerd bent van een unieke en boeiende ervaring die is afgestemd op jouw publiek tijdens jouw bedrijfsfeest.

Het vaststellen van de kosten voor mijn diensten is een zorgvuldig proces waarbij ik de waarde die ik bied centraal stel.

Ik bied verschillende pakketten aan, elk met hun eigen prijsklasse, afgestemd op verschillende soorten evenementen zoals huwelijksfeesten, congressen en B2B events. Bij het kiezen van het juiste pakket is het niet alleen een kwestie van het bepalen van je budget, maar ook van het begrijpen van de waarde die het zal toevoegen aan jouw evenement.

Om je te helpen bij het nemen van deze beslissing, moedig ik je aan om de volgende vragen te overwegen:

  • Wat is de waarde van elke deelnemer naar huis te laten gaan met een gevoel van tevredenheid en inspiratie?
  • Hoeveel ben je bereid te investeren in het bevorderen van de motivatie en cohesie van je team?
  • Wat is een toename in bezoekersaantallen op je beursstand je waard?
  • Hoeveel is het je waard om de zekerheid te hebben dat jouw evenement vlekkeloos zal verlopen, en dat jouw gasten een ervaring zullen hebben die ze niet zullen vergeten?

Door deze vragen te overwegen, zul je merken dat mijn prijzen niet alleen concurrerend zijn, maar ook representatief voor de unieke en waardevolle ervaring die ik bied.

De exacte prijzen van mijn diensten worden gedetailleerd besproken tijdens een kennismakingsgesprek. Dit gesprek stelt ons niet alleen in staat om de unieke nuances van jouw evenement te begrijpen, maar ook om je te introduceren in mijn unieke aanpak en de diverse diensten die ik kan bieden, die verder gaan dan puur entertainment. Het is een onmisbare eerste stap, iets wat niet volledig kan worden overgebracht door een technische fiche alleen.

Het is begrijpelijk dat je misschien geneigd bent om mentalisme als een variatie op een goochelshow te zien, maar in werkelijkheid zijn het twee fundamenteel verschillende kunstvormen, elk met hun eigen unieke charme en aantrekkingskracht.

Mentalisme biedt een ervaring die veel verder gaat dan het visuele spektakel van een traditionele goochelshow. Het biedt een diepere, meer intieme en persoonlijke beleving die echt resoneert met het publiek op een persoonlijk niveau. Mentalisme draait om het verkennen van de menselijke geest, het benutten van mentale vaardigheden en intuïtie om gedachten te lezen, toekomstige gebeurtenissen te voorspellen, en zelfs keuzes te beïnvloeden, wat een rijke en meeslepende ervaring creëert die gasten niet alleen vermaakt, maar ook fascineert en intrigeert.

In tegenstelling tot goochelen, dat voornamelijk gebaseerd is op visuele illusies en het manipuleren van fysieke objecten om een betoverend, maar vaak oppervlakkig spektakel te creëren, gaat mentalisme een stap verder door het publiek te betrekken in een ervaring die de grenzen van wat mogelijk wordt geacht, tart. Het stelt mensen in staat om te duiken in de wonderen en mysteries van de menselijke geest, wat vaak resulteert in een meer doordachte en blijvende impact.

Bovendien, tijdens een mentalismevoorstelling, hebben de deelnemers vaak het gevoel dat ze een actieve rol spelen in het creëren van de magie, in plaats van simpelweg toeschouwers te zijn. Dit zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring die zowel boeiend als verrijkend is. Het nodigt het publiek uit om niet alleen te kijken, maar ook om te denken, te voelen en te verwonderen, het aanbieden van een diepere connectie en een meer verrijkende ervaring dan een conventionele goochelshow. Het is een kunstvorm die echt resoneert op een dieper niveau, waardoor het een onmiskenbare waarde en onderscheidende allure heeft voor elk evenement.

Een videorecensie van een personeelsfeest

Ik kies er bewust voor om geen video’s van mijn showinhoud te delen; het kan verkeerde verwachtingen scheppen omdat elke show anders is.
Voor mij zijn de reacties en emoties van het publiek van onschatbare waarde, veel meer dan het tonen van mijn exacte act.

Wees gerust, elk optreden eindigt op dezelfde manier:  Met een enthousiast publiek en een tevreden organisatie.

5/5
"Bart Nijs werkte ontzorgend voor de organisatie. Dit is meer dan alleen entertainment."
Anni Hielscher
Innovad Global
5/5
"Enorm bedankt voor de fijne voorstelling. Ik heb er van genoten! Een herinnering om te koesteren!"
Arwen Janssens
BA Stassart

Vertel ons over uw bedrijfsfeest

U wordt binnen 24u gecontacteerd

Niet gevonden wat je zoekt?

Ik kan je waarschijnlijk toch nog helpen.

Hey, ik herken jou! Je bent hier al eerder geweest. Tijd om te stoppen met twijfelen. Druk op die contact knop en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw evenement en mijn act, een topcombinatie!

Bedankt voor je berichtje!

Ik probeer je binnen de 24u te contacteren voor meer info. Bekijk in afwachting of ter inspiratie alvast één van deze pagina’s: