Bart Nijs
Vlaanderens meest gevreesde gedachtenlezer

Entertainment voor artsen en farmaceutische bedrijven

Doorheen de jaren heeft Bart Nijs zijn ideale publiek leren kennen. Het perfecte publiek bestaat uit hoog opgeleide mensen (artsen, ingenieurs, onderzoekers, chemici, advocaten, managers, etc.) op evenementen van beroepsverenigingen, bedrijfsevents, teambuidlings, studiedagen, beurzen, salesevents, …

Door te focussen op één doelgroep, heeft hij een act kunnen bouwen die perfect speelt voor dit publiek. Hij kent de ins en outs van deze evenementen en is altijd klaar om u te helpen met het oplossen en opvangen van eventuele problemen met timings of onverwachte omstandigheden.

Met acts op maat voor een gespecialiseerd publiek weet u zeker dat uw gasten een unieke en aangepaste beleving zullen krijgen.

Contacteer ons met de details van uw evenement en kom te weten hoe ik u kan helpen om uw evenement naar een nog hoger te tillen. 

Niet gevonden wat je zoekt?

Ik kan je waarschijnlijk toch nog helpen.

Hey, ik herken jou! Je bent hier al eerder geweest. Tijd om te stoppen met twijfelen. Druk op die contact knop en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw evenement en mijn act, een topcombinatie!

Bedankt voor je berichtje!

Ik probeer je binnen de 24u te contacteren voor meer info. Bekijk in afwachting of ter inspiratie alvast één van deze pagina’s: