Bart Nijs
Vlaanderens meest gevreesde gedachtenlezer

Jouw Gelukssymbool

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terechtgekomen nadat je te weten bent gekomen wat jouw gelukssymbool is. Nu je weet wat je symbool is, kun je hier de betekenis vinden.
Als je nog niet weet wat jouw gelukssymbool is, dan kunnen we het samen berekenen als je me tegenkomt of zelfs via mail of de telefoon.

De symbolen en hun verklaring

Jij bent aangekomen op een punt in je leven waar je het gevoel hebt dat je een project hebt afgewerkt. De cirkel is letterlijk rond en je hebt je doel bereikt. Het is belangrijk dat je niet op je lauweren rust en beseft dat stilstaan achteruitgaan is en je een nieuwe start moet maken.
Jij bent eerder bescheiden en introvert. Soms houdt dat je tegen om de dingen te bereiken die je wilt bereiken. Weet dat je uniek bent en je geen reden hebt om bescheiden te zijn. Je mag trots zijn op je sterke punten.
Of je het weet of niet, je hebt een grote invloed op je omgeving. Je vrienden en collega’s kijken naar je op. Nu je het wel weet: ga verstandig om met die wetenschap en gebruik die invloed om mooie dingen te verwezenlijken.
Jij bent iemand die mensen een goed gevoel geeft. Je bent behulpzaam en medelevend. Vaak besteed je echter teveel aandacht aan anderen en te weinig aan jezelf. Vergeet niet dat je anderen alleen kunt helpen als je zelf goed in je vel zit.
Jij bent een twijfelaar en vaak erg onzeker. Beslissingen nemen is erg moeilijk voor jou en je bent gemakkelijk te beïnvloeden door anderen. Het is tijd om je leven in eigen handen te nemen.
Je staat op een kruispunt in je leven en de keuze die je gaat maken zal niet alleen jouw leven maar ook dat van je naaste omgeving beïnvloeden. Je hebt geen raad nodig over de richting die je moet kiezen. Volg je hart.
Jij voelt je het best als je in het middelpunt van de belangstelling staat. Let op dat je die belangstelling niet teveel opzoekt en geef ook andere mensen een kans. Probeer je vaker bescheiden op te stellen.
Jouw sterkste eigenschap is dat je problemen vanop een afstand kunt bekijken. Jij bent een probleemoplosser die snel de sterktes en zwaktes van potentiële situaties kan inschatten.
Bijna elk aspect van jouw leven is in evenwicht en dat is geen toeval. Je werkt er bewust aan door niet om obstakels heen te lopen of ze te vermijden, maar door ze aan te pakken.

Niet gevonden wat je zoekt?

Ik kan je waarschijnlijk toch nog helpen.

Hey, ik herken jou! Je bent hier al eerder geweest. Tijd om te stoppen met twijfelen. Druk op die contact knop en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw evenement en mijn act, een topcombinatie!

Bedankt voor je berichtje!

Ik probeer je binnen de 24u te contacteren voor meer info. Bekijk in afwachting of ter inspiratie alvast één van deze pagina’s: