Bart Nijs
Vlaanderens meest gevreesde gedachtenlezer

Vergroot de impact van uw bedrijfsfeest met een professionele goochelaar

U wilt toch niet zomaar een goochelaar op uw bedrijfsevenement?

Video afspelen
5/5
"Het optreden op ons bedrijfsfeest was perfect aangepast aan de doelgroep, met speciale accenten voor ons publiek. Het publiek werd goed betrokken op een aangename manier. Een dikke aanrader!"
Celine Eynatten
Financieel beheerder Provincie Vlaams-Brabant
5/5
"Alle aanwezigen reageerden verbaasd en verwonderd en waren achteraf vol lof over zijn unieke aanpak. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Lena Laurent
Unizo

Vertel ons over uw bedrijfsfeest

U wordt binnen 24u gecontacteerd

Mentalist Bart Nijs - Boek een Goochelaar op uw bedrijfsfeest (of net niet!)

Iedereen kan goocheltrucs doen op een bedrijfsevenement, een personeelsfeest of een beurs. Daarvoor heeft u geen professionele full-time goochelaar nodig.

Zelfs de beste goochelaars trekken vooral de aandacht op zichzelf. Niks mis mee, dat eenmaal de aard van het beestje. Een goocheltruc is een aandachtstrekker en de uitvoerder heeft per definitie iets van ‘kijk wat ik kan’. Wat als het ook anders zou kunnen? Wat als de premise omdraait van kijk wat ik kan naar kijk wat jullie kunnen! Wat voor verschil zou dat maken op jouw bedrijfsfeest en voor jouw gasten!

Even vermakend maar met een heel andere boodschap. Dat is wat een mentalist doet.  Een mentalist is iemand die goochelt met de gedachten van de mensen en mensen dichter bij elkaar brengt. En dat is exact wat je nodig hebt op een bedrijfsfeest. Iemand die bruggen bouwt tussen uw gasten. Hij hij geeft hen niet alleen iets om over te praten, maar ook iets om te doen en te herinneren.

"Elk evenement en elk publiek is uniek.
Dus waarom niet kiezen voor entertainment dat net zo bijzonder is?"

Mentalist Bart Nijs transformeert bedrijfsevenementen. Dankzij zijn diepe connectie met het publiek biedt Bart meer dan alleen entertainment; hij zorgt voor blijvende herinneringen waardoor elk evenement een onvergetelijke touch krijgt. Zijn unieke mix van verwondering en interactie geeft elk evenement een bijzondere draai. Met Bart aan boord als ‘goochelaar’ verlaten gasten het bedrijfsfeest niet alleen geamuseerd, maar ook geïnspireerd en vol verwondering.

Meer dan alleen een goochelaar op uw bedrijfsfeest

Wij luisteren naar uw noden en helpen u om het beste entertainment op de juiste moment in te passen in uw bedrijfsfeest. Wij luisteren en denken met u mee om van uw bedrijfsfeest een succes te maken voor zowel de organisatie als de gasten. Hebt u al gedacht aan een emcee? Of aan de verwelkoming, een ijsbreker tijdens de receptie? Aan andere activiteiten tijdens het evenement om de teamgeest te versterken? Aan speciale unieke give-aways? Maak gebruik van onze jarenlange ervaring. Wij weten precies wat u nodig heeft.

Authentieke interactie

Bart bindt direct met zijn publiek, verzekert betrokkenheid.

Onvergetelijke ervaringen

Zijn unieke vaardigheden maken elk evenement memorabel.

Acts op maat

Bart personaliseert optredens voor thema en publiek, verhoogt relevantie.

Testimonials

Onder andere deze bedrijven en organisaties deden reeds een beroep op Mentalist Bart Nijs als goochelaar voor hun bedrijfsfeest.

5/5

FAQ

Het kiezen van het juiste entertainment voor jouw evenement is cruciaal en ik ben hier om je te helpen beslissen of mijn act de perfecte match is of niet. Dit begint allemaal met een online kennismakingsgesprek, waarin we niet alleen de compatibiliteit tussen jouw visie en mijn aanbod verkennen, maar ook de unieke waarde die ik aan jouw evenement kan toevoegen.

Tijdens dit gesprek kunnen we samen diepgaand verkennen wat jouw evenement nodig heeft en hoe mijn unieke aanbod hier naadloos op kan aansluiten. Het is een uitgelezen kans om te ontdekken of er een wederzijdse klik is, die de basis kan vormen voor een betoverend en geslaagd evenement.

En wees gerust, als de klik er niet is, dan is dat volkomen in orde. Je hebt niets te verliezen, want dit gesprek duurt slechts 15 tot 30 minuten, en het kan je helpen om met volledige zekerheid de beste beslissing te nemen voor jouw evenement. Ik kijk ernaar uit om de mogelijkheden samen met jou te verkennen!

Ik ben er trots op dat mijn dienst zich onderscheidt in zowel stijl als service. In de dynamische wereld van entertainment is het mijn persoonlijke benadering die echt uniek is.

Mijn act is niet zomaar te categoriseren, omdat het een ervaring is die verder gaat dan de gebruikelijke goochel- of mentalistenshows. Hoewel ik wellicht vergelijkbare technieken gebruik als andere entertainers, ligt de focus van mijn act op het creëren van een meeslepende ervaring die de banden tussen mensen versterkt en hen inspireert. Ik zorg ervoor dat het publiek, het evenement en de organisatie centraal staan, en niet ikzelf. Dit betekent dat elke act die ik doe, afgestemd is op het scheppen van een wereld waarin het onmogelijke mogelijk wordt, terwijl ik tegelijkertijd een omgeving creëer die verbindt en empowerend werkt.

Wat ook bijdraagt aan de uniciteit van mijn service, is mijn toewijding aan elk evenement. In plaats van te streven naar zoveel mogelijk optredens, focus ik me op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ik beperk me tot maximaal twee optredens op één dag, en vaak slechts één, zodat ik volledig aanwezig en beschikbaar kan zijn voor mijn klanten. Dit stelt me in staat om flexibel te reageren op onverwachte gebeurtenissen en ervoor te zorgen dat jouw evenement soepel verloopt, ongeacht eventuele hobbels op de weg.

Ik nodig je uit om deze unieke en persoonlijke benadering van entertainment zelf te ervaren. Laten we samen een evenement creëren dat nog lang in de herinnering zal blijven hangen!

Het is een natuurlijke zorg om te denken dat maatwerk synoniem staat voor hoge kosten. Maar in werkelijkheid is de prijs van custom entertainment sterk afhankelijk van jouw specifieke wensen en budget. Het mooie aan maatwerk is dat het een flexibiliteit biedt om iets te creëren dat perfect past bij jouw evenement en budget, en dat de waarde ervan vaak ver boven de kosten uitstijgt.

Stel je voor dat jouw gasten worden verwelkomd met een speciaal ontworpen puzzel die niet alleen gesprekken op gang brengt, maar ook creatief denken stimuleert. Of denk aan een act waarbij jullie actief kunnen deelnemen, waardoor de ervaring nog persoonlijker en gedenkwaardiger wordt. Dit soort details kunnen de unieke touch zijn die jouw evenement onvergetelijk maakt.

Voor diegenen die met tijdsbeperkingen werken of een strakker budget hebben, bied ik ook pakketten aan die klaar zijn voor gebruik en toch een sprankelende energie aan elk evenement toevoegen. Uiteindelijk is mijn doel om entertainment te bieden dat niet alleen past bij jouw budget, maar ook de verwachtingen van jouw gasten overtreft, en hen een ervaring biedt die ze niet snel zullen vergeten.

Absoluut, ik begrijp dat je misschien op zoek bent naar een meer traditionele mentalistische ervaring, vergelijkbaar met iets wat je eerder hebt gezien. Het is belangrijk voor je te weten dat elke show die ik verzorg, hoewel het als ‘standaard’ kan worden beschouwd, altijd een uniek element bevat omdat mentalisme van nature een interactieve en responsieve kunstvorm is.

Dat gezegd hebbende, het is zeker mogelijk om een show te boeken zonder extra custom elementen en bijbehorende kosten. De kracht van mentalisme ligt in het vermogen om in te spelen op de veelheid van gedachten en reacties van het publiek, wat betekent dat elke voorstelling, zelfs een ‘standaard’ show, altijd een uniek en op maat gemaakt karakter heeft. Dit onderscheidt mentalisme van andere vormen van entertainment, en verzekert dat je een authentieke en boeiende ervaring krijgt, ongeacht de aard van de boeking.

Dus ja, je kunt zeker kiezen voor een traditionele mentalistismeshow, terwijl je nog steeds de garantie hebt van een unieke en meeslepende ervaring die afgestemd is op jouw publiek.

Het vaststellen van de kosten voor mijn diensten is een zorgvuldig proces waarbij ik de waarde die ik bied centraal stel.

Ik bied verschillende pakketten aan, elk met hun eigen prijsklasse, afgestemd op verschillende soorten evenementen zoals huwelijksfeesten, congressen en B2B events. Bij het kiezen van het juiste pakket is het niet alleen een kwestie van het bepalen van je budget, maar ook van het begrijpen van de waarde die het zal toevoegen aan jouw evenement.

Om je te helpen bij het nemen van deze beslissing, moedig ik je aan om de volgende vragen te overwegen:

 • Wat is de waarde van elke deelnemer naar huis te laten gaan met een gevoel van tevredenheid en inspiratie?
 • Hoeveel ben je bereid te investeren in het bevorderen van de motivatie en cohesie van je team?
 • Wat is een toename in bezoekersaantallen op je beursstand je waard?
 • Hoeveel is het je waard om de zekerheid te hebben dat jouw evenement vlekkeloos zal verlopen, en dat jouw gasten een ervaring zullen hebben die ze niet zullen vergeten?

Door deze vragen te overwegen, zul je merken dat mijn prijzen niet alleen concurrerend zijn, maar ook representatief voor de unieke en waardevolle ervaring die ik bied.

De exacte prijzen van mijn diensten worden gedetailleerd besproken tijdens een kennismakingsgesprek. Dit gesprek stelt ons niet alleen in staat om de unieke nuances van jouw evenement te begrijpen, maar ook om je te introduceren in mijn unieke aanpak en de diverse diensten die ik kan bieden, die verder gaan dan puur entertainment. Het is een onmisbare eerste stap, iets wat niet volledig kan worden overgebracht door een technische fiche alleen.

Het is begrijpelijk dat je misschien geneigd bent om mentalisme als een variatie op een goochelshow te zien, maar in werkelijkheid zijn het twee fundamenteel verschillende kunstvormen, elk met hun eigen unieke charme en aantrekkingskracht.

Mentalisme biedt een ervaring die veel verder gaat dan het visuele spektakel van een traditionele goochelshow. Het biedt een diepere, meer intieme en persoonlijke beleving die echt resoneert met het publiek op een persoonlijk niveau. Mentalisme draait om het verkennen van de menselijke geest, het benutten van mentale vaardigheden en intuïtie om gedachten te lezen, toekomstige gebeurtenissen te voorspellen, en zelfs keuzes te beïnvloeden, wat een rijke en meeslepende ervaring creëert die gasten niet alleen vermaakt, maar ook fascineert en intrigeert.

In tegenstelling tot goochelen, dat voornamelijk gebaseerd is op visuele illusies en het manipuleren van fysieke objecten om een betoverend, maar vaak oppervlakkig spektakel te creëren, gaat mentalisme een stap verder door het publiek te betrekken in een ervaring die de grenzen van wat mogelijk wordt geacht, tart. Het stelt mensen in staat om te duiken in de wonderen en mysteries van de menselijke geest, wat vaak resulteert in een meer doordachte en blijvende impact.

Bovendien, tijdens een mentalismevoorstelling, hebben de deelnemers vaak het gevoel dat ze een actieve rol spelen in het creëren van de magie, in plaats van simpelweg toeschouwers te zijn. Dit zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring die zowel boeiend als verrijkend is. Het nodigt het publiek uit om niet alleen te kijken, maar ook om te denken, te voelen en te verwonderen, het aanbieden van een diepere connectie en een meer verrijkende ervaring dan een conventionele goochelshow. Het is een kunstvorm die echt resoneert op een dieper niveau, waardoor het een onmiskenbare waarde en onderscheidende allure heeft voor elk evenement.

Een videorecensie van een bedrijfsfeest

Ik kies er bewust voor om geen video’s van mijn showinhoud te delen; het kan verkeerde verwachtingen scheppen omdat elke show anders is.
Voor mij zijn de reacties en emoties van het publiek van onschatbare waarde, veel meer dan het tonen van mijn exacte act.

Wees gerust, elk optreden eindigt op dezelfde manier:  Met een enthousiast publiek en een tevreden organisatie.

Ook als  Interactieve Online Live Show

 • Kijk vanop élke locatie
 • Internationaal
 • Uniek
 • Motiverend
 • Interactief
 • Je ziet de reacties van het publiek
 • Brengt mensen samen op een veilige manier
 • Lage kostprijs
Video afspelen

Bedank en motiveer uw werknemers/klanten/partners of familie door hen verwondering cadeau te doen. Deze voorstelling kan helemaal op maat van uw bedrijf aangepast worden en je kunt er een persoonlijke boodschap voor uw medewerkers in verwerken.

5/5
"Bart Nijs werkte ontzorgend voor de organisatie. Dit is meer dan alleen entertainment."
Anni Hielscher
Innovad Global
5/5
"Enorm bedankt voor de fijne voorstelling. Ik heb er van genoten! Een herinnering om te koesteren!"
Arwen Janssens
BA Stassart

Vertel ons over uw bedrijfsfeest

U wordt binnen 24u gecontacteerd

Niet gevonden wat je zoekt?

Ik kan je waarschijnlijk toch nog helpen.

Hey, ik herken jou! Je bent hier al eerder geweest. Tijd om te stoppen met twijfelen. Druk op die contact knop en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw evenement en mijn act, een topcombinatie!

Bedankt voor je berichtje!

Ik probeer je binnen de 24u te contacteren voor meer info. Bekijk in afwachting of ter inspiratie alvast één van deze pagina’s: