Bart Nijs
Vlaanderens meest gevreesde gedachtenlezer

Live Interactieve Mentalisme Voorstellingen online!

Er zijn op dit moment geen publieke voorstellingen meer gepland. Maar vragen staat vrij. Hieronder blijft de info over de laatste show nog staan. Als je over toekomstige shows op de hoogte wil gehouden worden, laat dan hier onderaan jouw gegevens achter!

Bye Bye 2020 show!
28 december 2020
GRATIS

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

December 2020 was zo druk met bedrijfsevents dat ik tijd meer had voor de meer casual optredentjes die ik zo graag doe.  Daarom, omdat ik het zo gemist heb, nog één keer in 2020!
Geen echte show maar een plezant evenement waarop iedereen welkom is. Het enige wat je moet doen is hieronder je ticket vragen en dan wordt een plaatsje voor jou vrijgehouden.

Zoals altijd zit iedereen op de eerste rij! Kom niet alleen, dit is het uitgelezen moment om je vrienden en familie nog eens te zien! Dus deel dit evenement met iedereen die je lief is!

Installeer alvast de meest recente versie van Zoom en houd je mailbox in de gaten op de dag van het evenement voor de link.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe publieke voorstellingen volgend jaar, volg dan mijn facebookpagina.

Registreer hier:

Sorry, te laat!

Niet gevonden wat je zoekt?

Ik kan je waarschijnlijk toch nog helpen.

Hey, ik herken jou! Je bent hier al eerder geweest. Tijd om te stoppen met twijfelen. Druk op die contact knop en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw evenement en mijn act, een topcombinatie!

Bedankt voor je berichtje!

Ik probeer je binnen de 24u te contacteren voor meer info. Bekijk in afwachting of ter inspiratie alvast één van deze pagina’s: