Bart Nijs
Vlaanderens meest gevreesde gedachtenlezer

Maak kans op een reis naar Parijs of Madrid!

Gefeliciteerd, jij maakt deel uit van de minder dan 5% die de kleine lettertjes niet alleen lezen, maar er ook echt iets mee doen! Geef jezelf alvast een schouderklopje.

Als je hier terecht gekomen bent dan heb je misschien mijn facebookpagina nog niet geliked en gevolgd. Doe dat eerst voor je verder leest. klik hier: https://www.facebook.com/mentalistbartnijs

Je hebt op één van mijn shows een affiche gezien waarop dit staat:

Maak kans op
een reis naar
parijs of  madrid
voor twee
personen in 2023*

Met daaronder de dwingende vraag om mijn instagram of facebookpagina te liken. En tussen die twee paragrafen stond een zinnetje dat je naar hier bracht.

Kans maken op die reis en mijn social media liken hebben echter niets met elkaar te maken. Het zijn twee aparte boodschappen die toevallig op hetzelfde blad afgedrukt zijn. Natuurlijk kun je kans maken op zo’n reis door naar een resibureau te gaan en die reis te boeken. Dit staat helemaal los van de andere boodschap. 🙂

Je mag trots zijn op jezelf dat je je niet laten vangen hebt en zelf verder op onderzoek uit bent gegaan! Bedankt voor je bezoek! Als je de showen deze instinker leuk vond, dan mag je altijd een review achterlaten op www.bartnijs.be/review.

Niet gevonden wat je zoekt?

Ik kan je waarschijnlijk toch nog helpen.

Hey, ik herken jou! Je bent hier al eerder geweest. Tijd om te stoppen met twijfelen. Druk op die contact knop en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw evenement en mijn act, een topcombinatie!

Bedankt voor je berichtje!

Ik probeer je binnen de 24u te contacteren voor meer info. Bekijk in afwachting of ter inspiratie alvast één van deze pagina’s: