Bart Nijs
Vlaanderens meest gevreesde gedachtenlezer

Kelly Serneels
Read More
Wij hebben gisteren genoten van de show en hopen om binnenkort ook “live” nog eens een show te kunnen bijwonen. We ware onder de indruk en hadden nergens een verklaring voor.
Marianne Moyson
Comarte
Read More
In drie woorden: Verrassend, ongelooflijk, hersenbreker. Ik raad je zeker aan voor elke gelegenheid.
Rien Syen
Read More
Wat mij betreft was de show te kort! Ik wil meer.
De volgende keer ben ik er zeker opnieuw bij.
Jonas De Valck
Jonas De Valck
Ternat
Read More
Dat kan niet, dat kan niet, dat kan niet!
Previous
Next

Geen online show, een online ervaring!

Bart Nijs was in maart 2020 de eerste Belgische mentalist met een digitale live voorstelling voor bedrijven, verenigingen en particulieren.

Met een eigen studio, professionele video en audio en meerdere camera hoeken brengt deze voorstelling fun en magie in jouw online evenement.

De ‘show’ speelt voor een publiek van 5 tot 1000+ deelnemers en is 100% interactief. Het is geen kijkspectakel en “zie wat ik allemaal kan”. Nee deze show draait om de deelnemers!

"Virtueel is onze nieuwe realiteit" - Guy Bavli

In de huidige realiteit van COVID-19 moeten we veilig blijven en maar ook creatief en  gemotiveerd. Het is belangrijk dat we niet alleen ons gezin, maar ook onze business naar een hoger niveau tillen.

Mentalist Bart Nijs treedt al meer dan 30 jaar op voor bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland en nu biedt hij je virtuele live shows aan.

Corona-proof live entertainment

Digitaal Gaan

Bart Nijs heeft een Live Virtuele Show gemaakt die past op uw computerscherm, tablet of smartphone, die je comfortabel kunt bekijken vanuit je luie stoel!

Vandaag kunt u virtuele mentalist Bart Nijs, LIVE ervaren met een klik op een knop. Zo gemakkelijk is het.

Virtuele shows voor uw speciale VIP-evenementen, virtuele conferenties, webinars en virtuele teambuilding.

Online Show

Een LIVE interactieve online show voor klein tot groot publiek comfortabel op uw eigen scherm.

Interactief, hoge energie en grappig: gedachten lezen, psychologische illusies, mind games en meer!

Bart Nijs entertaint u niet alleen, maar zal ook uw boodschap overbrengen, motiveren, inspireren, verwonderen én bovenal “Blow Your Mind”! 

Geschikt voor alle leeftijden, contacteer Bart nu!

Meer online programma's

  • Als teambuilding activiteit: Verbind de leden van uw team met elkaar door samen ongelooflijke goocheltrucs te leren. Bart Nijs leert u creatieve magische effecten die live stap voor stap met uw groep worden opgebouwd. Elk van de teamleden zal minstens één truc vertonen voor de rest van de groep. Wat je leert met dit programma? Effectief communiceren, samenwerken en presenteren. Dit is grappig, interactief, leerrijk en uw team gaat nieuwe tools hebben om het ijs te breken bij toekomstige klanten. De lijst met materiaal wordt vooraf bezorgd. Het zijn allemaal dingen die te vinden zijn in huis en op kantoor.

  • Voor een verjaardagsfeest of familie-evenement: Bart Nijs heeft meer dan 30 jaar ervaring met kindershows en workshops voor kinderen. Dit is een ideale manier om een verjaardag in coronatijd toch leuk te maken. Nodig de vriendjes uit op een videosessie en samen leren ze straffe goocheltrucs die ze gemakkelijk zelf kunnen doen. Dé manier om de vriendjes nog eens te zien en samen een leuke tijd te beleven.

Niet gevonden wat je zoekt?

Ik kan je waarschijnlijk toch nog helpen.

Hey, ik herken jou! Je bent hier al eerder geweest. Tijd om te stoppen met twijfelen. Druk op die contact knop en kom te weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Jouw evenement en mijn act, een topcombinatie!

Bedankt voor je berichtje!

Ik probeer je binnen de 24u te contacteren voor meer info. Bekijk in afwachting of ter inspiratie alvast één van deze pagina’s: